SANDRELLA SANDVİÇ
2 dilim tost ekmeği
3 dilim tost kaşarı
1 dilim dana jambon
1 dilim macar salamı
1 yumurta
1 kaşık süt
Kızartmak için yağ
- Bir dilim tost ekmeğinin üzerine sırasıyla : 1 dilim kaşar 1 dilim jambon 1 dilim kaşar 1 dilim macar salam ve 1 dilim kaşarı koyun.
- Diğet tost ekmeğini üzerine kapatarak hafifçe bastırın ve kenarlarından taşan fazlalıkları bıçakla temizleyin.
- Yumurta ve sütü birlikte çırpın.
- Tostun her tarafını bu karışıma bulayın.
- Kızgın yağda altın sarısı renk alıp kaşarlar erimeye başlayıncaya kadar önlü arkalı kızartın. Yağ olarak tereyağı kullanılırsa özellikle lezzetli olur.
- Afiyet olsun.