JaGu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Etli Pilav yemek tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
JaGuaRmaN
Adminstratör
Adminstratör
JaGuaRmaN


Erkek Mesaj Sayısı : 518
Yaş : 34
Nerden : Uzak DiyarLardaN
Kayıt tarihi : 18/08/08

Etli Pilav yemek tarifi Empty
MesajKonu: Etli Pilav yemek tarifi   Etli Pilav yemek tarifi EmptyPaz Ağus. 24, 2008 3:12 pm

Malzemeler
2 Su bardağı Göze pirinç
350 gr.kuşbaşı koyun eti,
3 yemek kaşığı tereyağ,
2 adet havuç
1/2 kahve fincanı badem
tuz,karabiber
3-5 dal dereotu,maydonoz
3 bardak Su

Hazırlanışı
Eti,üzerini geçecek kadar su ilavesiyle haşlayın. Pirinci kaynar Tuzlu Suda yarım Saat bekletin. Bademleri haşlayıp kabuklarını soyun. 1-2 Dakika kavurun. üzerine badem ve havuçları ekleyin. Etleri ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp,3 su bardağı et suyunu ilave edip, önce harlı sonra kısık ateşte pişirin. Demlendikten sonra dereotu ile süsleyip servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://jagu.eniyiforum.net
 
Etli Pilav yemek tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Etli Bamya yemek tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
JaGu :: Damak Tadı :: Etli Yemekler-
Buraya geçin: