JaGu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 çiroz (Uskumru) yemek tarifi

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
JaGuaRmaN
Adminstratör
Adminstratör
JaGuaRmaN


Erkek Mesaj Sayısı : 518
Yaş : 34
Nerden : Uzak DiyarLardaN
Kayıt tarihi : 18/08/08

çiroz (Uskumru) yemek tarifi Empty
MesajKonu: çiroz (Uskumru) yemek tarifi   çiroz (Uskumru) yemek tarifi EmptyPaz Ağus. 24, 2008 3:08 pm

Malzemeler
100 adet uskumru
350 gr mutfak Tuzu

Hazırlanışı
Balıkların hepsini bir kaba koyup üzerine Tuz dökün ve iyice karıştırın. 12 Saat böylece bekletin. Daha sonra temizleyip güzelce yıkayın. sularının süzülmesi için bir süre süzgeçte bekletin. üçerli ya da dörderli olarak ipe dizip güneşte kurutun. Kurutma sırasında yağmurdan korumanız gerekir. Bir iki hafta sonra çirozlar yenecek kıvama gelecektir.
Uskumru, nisan ve mayıs aylarında kurutmak için uygundur, diğer aylarda arzu ederseniz istavritlede çiroz yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://jagu.eniyiforum.net
metin2-ci
Süper Moderatör
Süper Moderatör
metin2-ci


Erkek Mesaj Sayısı : 106
Yaş : 28
Nerden : Sen Bilmezsin ;)
İş/Hobiler : www.jagu.eniyiforum.net :D
Kayıt tarihi : 19/08/08

çiroz (Uskumru) yemek tarifi Empty
MesajKonu: Geri: çiroz (Uskumru) yemek tarifi   çiroz (Uskumru) yemek tarifi EmptyPaz Ağus. 24, 2008 3:17 pm

güzel payla$ım için te$ekkürler Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.jagu.eniyiforum.net
 
çiroz (Uskumru) yemek tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sebzeli Bonfile yemek tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
JaGu :: Damak Tadı :: Deniz Ürünleri-
Buraya geçin: