JaGu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Muzlu Dondurma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
metin2-ci
Süper Moderatör
Süper Moderatör
metin2-ci


Erkek Mesaj Sayısı : 106
Yaş : 28
Nerden : Sen Bilmezsin ;)
İş/Hobiler : www.jagu.eniyiforum.net :D
Kayıt tarihi : 19/08/08

Muzlu Dondurma Empty
MesajKonu: Muzlu Dondurma   Muzlu Dondurma EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 11:39 pm

Malzemeler

200 gr muz
1 limon suyu
1 kadeh rom
1/2 su bardağı su
150 gr kesmeşeker

Yapılışı:

Muzun kabukları soyduktan sonra meyvesini tartın ve 200 gr muzu süzgeçten geçirin. Diğer tarafta kesme şekeri soğuk suda eritin. Süzgeçten geçirmiş olduğunuz muz ezmesini katın ve iyice karıştırın bu arada limon suyunu damla damla ekleyin. Limon suyu bitince romu azar azar katın. Sonra karışımı bir kaba koyun ve orta soğukluktaki buzdolabının buzluğuna yerleştirin. 2 saatte bir karıştırıp dondurma kıvamına getirin. Dondurmayı son defa 1 saatliğine buzlukta tutun. Daha sonra dondurma kadehlerine koyarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.jagu.eniyiforum.net
 
Muzlu Dondurma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
JaGu :: Damak Tadı :: Dondurma Tarifleri-
Buraya geçin: